Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Muut tuotteet

Paperi-ja toimistotarvikkeet

Monipuolinen valikoima tarvikkeita kotiin, kouluun ja toimistoon – tarvitsetpa sitten väripatruunaa tai kansiota, tulostuspaperia tai kirjekuoria. Tilauspalvelumme kautta toimitamme sinulle myös sen mitä myymälävalikoimaamme ei kuulu.

 

Kortit, adressit ja postimerkit

Etsitkö yksilöllistä korttia ystävälle tai merkkipäivää viettävälle? Monipuolisesta korttivalikoimastamme löydät kortit niin arkeen kuin juhlaan. Postimerkit saat kätevästi samalla kerralla.

 

Kartat ja karttatulosteet

Valikoimissamme ovat maantiekartat Suomesta, kaupunkikartat ja maasto- ja veneilykartat Virroilta. Toimitamme myös yksilöllisiä karttatulosteita haluamaltasi alueelta; vaikkapa kesämökkisi ympäristöstä.

 

Seurapelit ja palapelit

Iltojen iloksi ja päivien ratoksi saat meiltä seurapelejä ja palapelejä. Palapelihyllyssämme ovat valittavissasi niin nuppipalapelit kuin 1500 palan palapelitkin.

 

Taiteilijatarvikkeet ja askartelutarvikkeet

Taiteilijatarvikenurkkauksestamme saat öljy,-  akryyli,- ja akvarellivärit, pastelliliidut, puuvärit  maalauspohjat ja -aineet sekä siveltimet monipuoliseen harrastamiseen. Askartelutarvikevalikoimamme kattaa tarvikkeet korttiaskarteluun ja muuhunkin käsillä tekemiseen. Valikoima vaihtuu kausittain!

 

Makeisia herkutteluun

Hyvän kirjan seuraksi tai lahjan kylkeen tarjoamme erilaisia suklaita, toffeita ja muitakin makeisia.

Oletko jo tutustunut espanjalaisen Simón Coll  suklaatehtaan tuotantoon? Valikoimissamme on tehtaan laadukasta maitosuklaata, 50%, 60% ja 70% tummaa suklaata erilaisilla maustevivahteilla vaniljasta chiliin. Suosittelemme!

kynät

Kortteja

taiteilijatarvikkeet